Témák » Gyerek » Erdős Sándor: Magányos királyság
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 233
Magányos királyság
Tróntermében ült a király,
márványpalotája mélyén.
Óriási csodás hodály,
övé lett öröksége révén.

Büszke gőggel oda jutott,
hogy már elhagyta a népe.
Tőle mindenki elfutott,
ezért savanyú a képe.

Szegényebb lett koldusnál is,
hát ez rettenetes csúfság.
Egy nagy gazdag, boldog ország,
így lett magányos királyság.
Beküldő: Sándor Erdős
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error