Témák » Béke » Erdős Sándor: Fussunk
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 1126
Fussunk
Gyere fussunk együtt az őszi széllel.
Fussunk, olvasszuk össze földet éggel.

Rohanjunk ketten egy szebb világ felé.
Legyen lelkünk fénye a csillagoké.
Beküldő: Sándor Erdős
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error