Témák » Halál, elmúlás » Erdős Sándor: Az utolsó
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 1026
Az utolsó
Körbenézett, a homályt látta,
fakultak a színek, a hangok.
Bús világát hiába járta,
foszlottak a kedves arcok.

Nem volt víz, sem fa, sem állatok.
Kopár sivatag vette körül.
Most hát eltűntek a távlatok,
mellette csak a halál csücsül.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error