Témák » Kedvesemnek » Erdős Sándor: Lánykérés
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 1534
Lánykérés
Az életemben mást nem kérek
légy az enyém adja ég.
Nem rontott meg téged az élet
a te szíved tiszta még.
Mióta előszőr láttalak,
elrabolt a szerelem.
Leghőbb vágyam, hogy azt lássam
gyűrűm csillan kezeden.

Mindent megadnák szerelmedért
nem tudom, hogy érted-e.
Pillantásod tüzében égve
hangod nekem lágy zene.
Kitárt lélekkel kérlek téged
add szívedet csak nekem.
Leghőbb vágyam, hogy azt lássam
gyűrűm csillan kezeden.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error