Témák » Mindennapok » Erdős Sándor: Irónia
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 1040
Irónia
Láttam sörét éjjben napsugarat.
Láttam víz alatt szállni madarat.
Láttam pocsolyában tengereket.
Láttam a föld alatti hegyeket.

Éreztem a fájdalmat a szépben
Reménytelenséget a reményben.
Éreztem szomjat a tó vizében.
Sok apró darabot az egészben.

Nem kábulat szülte a képeket.
Sem a lehetetlen érzelmeket.
Most dúskálunk a csodákban.
Egy furcsa ironikus világban.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error