Témák » Vallás » Nagy Kornél: A világban
Beküldve: 2018.08.16.
Ennyien olvasták eddig: 263
A világban
Szerepben... világi terekben.
Keresztben... világi keretben.
Feledtem... világi felekben.
Mederben a világi sebekben.

Lélekben a szellemi sikerben.
Érdekben a szellemi kezekben.
Sötétben a szellemi szerekben.
Fényekben a szellemi kéregben.

Fohászban... isteni szikrában.
Átokban... isteni máz-okban.
Markokban... isteni pátoszban.
Imákban az isteni világban!

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error