Témák » Magány » Kovacs Ivan: Korona vírus idejében
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 371
Korona vírus idejében
Egy vérző naplemente
kopár ágak mögött
és a téli szellő csipős
a szürke fasor között.

Egyedül sétálok
egy elhagyott tájban.
Rendelet szerint
takart orrom, szájam.

El vagyok zárkózva,
s ha ajtómon kilépek,
társak hiányában
magammal beszélek.

Megszűnt a múlt
és megszűnt a jövő.
Sőt e zord jelenben
eltűnik az idő.
Beküldő: Kovacs Ivan

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error