Témák » Akarat » Erdős Sándor: Kavicsok
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 388
Kavicsok
Rakosgatok kavicsokat.
Jobbra kicsit, balra sokat.
Minden kavics egy érzés
Bánat,öröm,kín,féltés.

Sok a kavics a bal oldalon.
A negatívat mind odarakom.
Ilyen kevés lenne pozitív?
Persze minden relatív.

Van kinek minden kín jól esik.
Vannak kik a fájdalmat keresik.
Én úgy látszik maradi vagyok.
Ezért sok kavicsot balra rakok.
Beküldő: Erdős Sándor
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error