Témák » Szerelem » Erdős Sándor: Vallomás
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 328
Vallomás
Szívem rezdülése válik dallá.
Szerelmes szavaim füledbe súgom.
Szépséged látása tett engem rabbá.
Szerelmes börtönbe taszított sorsom.

Sokáig szeretnék rabja maradni.
Édes rabságban tölteni életem.
Neked drágám mindent megadni.
Nélküled életem siváran élhetem
Beküldő: Erdős Sándor

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error