Témák » Szerelmi bánat » Erdős Sándor: Reménytelen szerelem
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 1182
Reménytelen szerelem
Tettetett közönnyel nézek rád,
a lelkem fájdalmasan sajog.
Szeretném, ha a szíved megnyitnád.
Érezném, ahogy karod átölel.

Nézem szép szemed ívét,
a lelkem fájdalmasan sajog.
A sors reménytelenségre ítélt.
Pedig szívem csak érted dobog.

Lehetsz-e vajon valaha enyém?
Lehetsz-e szívem virága?
Úgy érzem elhagy a remény.
Szeretlek, de tudom hiába.
Beküldő: Erdős Sándor

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error