Témák » Nőnap » Erdős Sándor: A Magyar nő
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 1113
A Magyar nő
Bejártam a nagy világot,
láttam szépet és sivárt.
Egy dolog van, mit csodálok,
mint Urunk adta nektárt.

Csábos pillantást, érzéki mosolyt.
Lelkek tüzéből bőven áradót.
Ahogy puhán karomba omolt,
s szerelmes álomba ringatott.

A NŐ csupa nagybetűvel írva,
Isten adta drága kincs!
Aphrodité kegyét bírja.
Magyar nőnek párja nincs!
Beküldő: Erdős Sándor
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error