Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 285
A szó ereje
Hited szavát hirdesd nagy haraggal.
Szóval is lehet győzni, nem csak karddal.
Gyenge szóköpő nép csak szájhős.
Hidd el, a bátrak hada szava erős.
Állj ki bátran, soha se légy gyáva.
S akkor nem kiáltsz szót a pusztába.
Szóval is lehet győzni, nem csak karddal.
Gyenge szóköpő nép csak szájhős.
Hidd el, a bátrak hada szava erős.
Állj ki bátran, soha se légy gyáva.
S akkor nem kiáltsz szót a pusztába.