Témák » Idő » Csík Ferenc: Az utolsó tél
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 276
Az utolsó tél
A csend

Hideg hószavaid
Szerelmünk deres hóviharán,
Mint havas földek januárban,
Úgy hatnak rám.

Jeges szél üvölt a tájban,
Hordja ránk a hideg havát!
Hófehér tisztaságban
Hallgatjuk a szél ordító viadalát.

Hideg jégcseppkönnyeinken
Könnyed dércsillogás.
Megvénült, vézna csontunkon
Ott lebeg a fehér halál.

Heves megye, Tarnazsadány- Hidegvég
Beküldő: Csík Ferenc
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error