Témák » Szerelmi csalódás » Csík Ferenc: Citrom savanyú nyár
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 259
Citrom savanyú nyár
Nem szeretem a nevedet,
Elfelejtem szerelmedet.
Citrom-savanyú nyár.

Bánatomat eltemetem,
Sárba tipró emlékedet,
Citrom-savanyú nyár.

Lelkem csak teérted fáj,
Gyere vissza, barna hajú lány.
Citrom-savanyú nyár.

Szívem csak teérted dobog,
Két szememből a könny csorog,
Citrom-savanyú nyár.

Ez a méz-édes, savanyú nyár
Soha többet nem jön vissza már, de kár.
Citrom-savanyú nyár.
Beküldő: Csík Ferenc

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error