Témák » Idő » Csík Ferenc: Elnyűtt vándorbotom
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 263
Elnyűtt vándorbotom
S Lám,
Szomorkodnak emlékeim
A letűnt időkön,
Eltűntek a sikereim.
Szívemben
Tátongó űr maradt.
Haldokolnak bús éjszakáim,
Elzsibbadt a nyár!
S valaki az éjben
Egy régi dalt muzsikál.
Kopott, elnyűtt vándorbotom
Az életét kilehelte.
S a puszta táj harangján,
Tarna vize zúgó haragján
Elveszek az élet kórlapján.
Beküldő: Csík Ferenc
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error