Témák » Élet » Csík Ferenc: Csillag
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 250
Csillag
A szirteken dalol a szél,
Dús hajamat borzolja szét.
Az égen ezer csillag ragyog,
Kedvesem épp vállamra hajol.
Csóktűz, tengernyi éjszakák
Mossák az emlékeink nyomát.
Így múlik az év,
S múlnak idők.
Őszülő fejem egy csillagra hull.
Ott ragyog fenn, az ég közepén.
Vigyázza álmodat, kicsikém.
Beküldő: Csík Ferenc
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error