Témák » Természet » Janó Nataniel Dávid: Te vagy
Beküldve: 2018.06.20.
Ennyien olvasták eddig: 268
Te vagy
Te vagy a nap s égeted a testem.
Te vagy a tét, amiért feladom mindenem.
Te vagy az eső, mi lehűt csendesen.
Te vagy a föld s porodtól létezem.
Te vagy a szín mely kápráztatja a szemem.
Te vagy a fal, amitől kétkedem.
Te vagy a fény, ha más nem világít.
Te vagy a hang, ami fejemben irányít
Te vagy a végtelen, melyhez fogható nincsen.
Te vagy a lét, ami nélkül semmi sincsen.
Beküldő: Janó Nataniel Dávid

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error