Témák » Haza » Erdős Sándor: Gyásznap
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 341
Gyásznap
Úgy vetted el ezer évnek dicsőségét,
Mint pusztító szél felhőt tép szét.
A bosszú angyala vezette szívedet
De megosztani nemzetet csak papíron lehet.

A földünk teste még mindíg vérzik
De feltámad majd újra Főnix
Vér a vérből.Egyek vagyunk!
Felragyog újra Magyar napunk!
Beküldő: Erdős Sándor
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error