Témák » Élet » Dsida Jenő: A Canal Grandén
Beküldve: 2011.03.10.
Ennyien olvasták eddig: 1121
A Canal Grandén
E gondola, gondolom én, szeliden ringó, puha bölcső.
s rajta koporsóváz öble a csöppnyi faház.
Bölcső s néma koporsó közt így lengedezünk mi
át a Csatorna vizén, gondtalan életen át.
Beküldő: versek.eu
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error