Témák » V » Kustra Ferenc József: Van-e előttem?
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 412
Van-e előttem?
Van-e előttem út?
Van-e még arcom?
Van-e járható út?
Kell-e még harcom?

Van-e még jövőm?
Van-e még kilátás?
Van-e még erőm?
Kell-e még kiáltás?

Van-e még lehetőség?
Van-e még bátorság?
Van-e még eshetőség?
Kellene hátország!

Vecsés, 2011. április 2. ? Kustra Ferenc
Beküldő: Kustra Ferenc
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error