Témák » V » Raven Sue: nem tagadom meg...
Beküldve: 2020.12.20.
Ennyien olvasták eddig: 329
nem tagadom meg...
én egyenes fának nőttem, az maradtam,
úgy neveltek fel kedves szüleim engem,
ha úgy tartotta kedvem, hajoltam
támasz nélkül, nádszálegyenesen,

és így jó nekem, ebben a szellemben
egyszerűen e törvényben maradok,
nem érdekel, kedvelnek-e engem,
az igazság a mentségem, nem hajolok

meg, százfelé vághatják minden részem,
akkor is igaz szilánk marad - mi kincs,
ahol még egy apró gyökérfoszlány sincs,
mi hamis lenne - tiszta a lélekénem,

nem tagadom meg, mi velem született,
nem gyűlölök, nem hajolok senkinek sem.
Írta: Raven Sue
Beküldő: Sue Raven
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error