Témák » Karácsony » Horvát Jánosné: Adventi gondolatok
Beküldve: 2015.04.12.
Ennyien olvasták eddig: 1029
Adventi gondolatok
Télidőben benne járunk,
karácsonyra készülődünk,
új egyházi évbe léptünk,
lélekben már ünnepelünk.

Várjuk megváltónk eljövetelét,
kis Jézusnak születését,
advent első vasárnapján,
lángra lobban lila gyertya.

Első gyertya a Hit szimbóluma,
másodiknak a Remény,
harmadvasárnap az Öröm,
majd lángra lobban a Szeretet.

Ekkor várjuk, hogy Jézusunk,
megérkezzen, megszülessen.
Beküldő: Horvát Jánosné

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error