Témák » Tudás » Kustra Ferenc József: Rögeszme?
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 421
Rögeszme?
Hétköznapi pszichológia?

Rozsdásan nyikorgó, olajozatlan, de nevetséges indulatok,
Mit kísér az agyament, leragadt, végzetesen eltorzult eszmeiség...
Ha már súlyossá torzult rögeszme, és töredezettek a tudatok,
Akkor
Ez már jóvátehetetlenül a lét halála, hiányos zeneiség.

Torzult lélek, töredezett ész? rögeszmés, beteglélek észkanyarok.

Vecsés, 2018. január 1. ? Kustra Ferenc
Beküldő: Kustra Ferenc
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error