Témák » Remény » Szabó Borbála: Érintés
Beküldve: 2020.08.14.
Ennyien olvasták eddig: 505
Érintés
Érints meg ott, ahol a fájdalmam honol,
Hol lelkem mélyén zivatar a pokol.
Érintsd meg a nyakamon az ízed, mely két bordám közt a hited.
Add, hogy mi együtt legyünk ketten mindenütt a fellegekben,
Érints ott, hol a szívem megdobogott, majd bekopogott,
S a sejtjeim hullámhosszán a végtelenbe réved.
Beküldő: Szabó Borbála

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error