Témák » Karácsony » Szekáry Zsuzsanna: Karácsonyi vers
Beküldve: 2020.05.17.
Ennyien olvasták eddig: 436
Karácsonyi vers
Szél cibálja a redőnyöket,
hó helyett vízcseppek csillognak az ablakon.
A rohanásban eddig elmaradt az elcsendesülés.
Porcelánok fölött imára kulcsolódnak a kezek,
a sokból egy lesz, túl a vérségen, egy család.
Fényfüzér csillog a szívek körül,
szabadságra ment a kötelesség.
Eltelítenek az illatok és a mosolyok,
megfürdöm bennük, tisztára mosnak.

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error