Beküldve: 2019.04.21.
Ennyien olvasták eddig: 2005
Két versem
Írtam két verset én,
az egyiket tavaly a másikat idén.
Az egyik rímelt a másik nem,
az egyik neked tetszett a másik nekem.
Volt ebben minden, az én életem
volt, ami igaz és volt, ami nem.
Volt ebben virág: liliom, és rózsa
össze volt kötve egy szép bokrétába.
Mégsem volt elég, hogy szívedet meghódítsa.
az egyiket tavaly a másikat idén.
Az egyik rímelt a másik nem,
az egyik neked tetszett a másik nekem.
Volt ebben minden, az én életem
volt, ami igaz és volt, ami nem.
Volt ebben virág: liliom, és rózsa
össze volt kötve egy szép bokrétába.
Mégsem volt elég, hogy szívedet meghódítsa.
Julius
2020. április 20. 09:09:37
Az első 7 sor szuper!
De:
Jobb lett volna:
"Össze volt kötve egy szép csokorba."
Elhagytál mégis, dúlt vágyaktól sodorva."
Gratulálok!
De:
Jobb lett volna:
"Össze volt kötve egy szép csokorba."
Elhagytál mégis, dúlt vágyaktól sodorva."
Gratulálok!
Julien Sorel
2020. április 01. 12:03:16
nagyon szép vers, de egyben szomorú a vers vége...