Témák » Kedvesemnek » Poór Edit: RÁD GONDOLOK
Beküldve: 2016.12.07.
Ennyien olvasták eddig: 1371
RÁD GONDOLOK
RÁD GONDOLOK
Írta: Poór Edit

Duál testvérem rád gondolok,
Szívem mélyéből egy érzést hozok.
Egykori életünk nyoma,
Lelkünk szentélye hordozza.
Tiszta áldott szerelmünk,
Akkor be nem teljesült,
Ádáz harc elvette életünk.
De az igaz szerelemnek,
A halál nem vet véget,
Elodázza egy új élet.
Most találkoztunk,
S szerelmünk újra élhet.
Pörögnek elém a képek,
Nem akarlak elveszíteni téged.
Szeress úgy, mint akkor kérlek,
Én, szeretlek tiszta szívvel téged.
Legyen szerelmünk hű és örök,
Isten áldásával fényben is örök.
Írta: Poór Edit
Beküldő: POÓR EDIT

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error