Témák » Élet » Sz.István Bálint: Haiku féle
Beküldve: 2014.12.14.
Ennyien olvasták eddig: 783
Haiku féle
Bábeli
a hangzavar
az idő idegszálai
riadtan vernek
nincs senki már
aki mérje
a mérhetetlent
s hiába dőltek le
az ős -határok
messze vannak
a csillagok
a lópaták
nyomához
Beküldő: Sz.Vili
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error