Témák » Szerelem » Baranyai Attila: Kedvesem
Beküldve: 2013.11.20.
Ennyien olvasták eddig: 1616
Kedvesem
Hogyha múlnak az évek,
maradok veled,
szemem mélyül szemedbe,
s fogom két kezed.

Ha szólít a végtelen,
én kísérlek el,
átfonódva lelkeddel,
végzetem ölel.

Hogyha csillaggá leszel,
felfénylek veled,
és elsugárzom neked,
lángszerelmemet.

Ha porlad égitested,
én is por leszek,
s ekkor részecskéiddel,
újjáéledek.

Kedvesem

2013.

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error