Témák » Vágyakozás » Sz.István Bálint: Egy telefonbeszélgetésre
Beküldve: 2014.12.14.
Ennyien olvasták eddig: 1965
Egy telefonbeszélgetésre
Nekem ígért a hangod
ahogy hajlott, nevetett
és a telefon huzalokon
keresztül nekem integetett
szép csókra vágyó szád
s ahogy hallgattalak
ernyedő pára vonta át
tekintetemet csodáid
gyönyörű birodalmán
s amikor a hangunk
összeütközött
mert mikor én,
akkor szóltál te is
távolságunk két pontja
között
egymásba robbant a lelkünk
ez a két magányos
üstökös
Beküldő: Sz.Vili

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error