Témák » Élet » Sárai Szabó Judit: Két falevél
Beküldve: 2016.11.27.
Ennyien olvasták eddig: 1884
Két falevél
Két falevél
az őszt hozó szélben
az élet fájáról lehullva
könnytelen, zörgő avarként
kapaszkodik a múltba.
Tegnap még fönn,
hűs árnyat adva
friss szellők zenéjén
vidáman kacagva
minden élőnek a reményt nyújtva
Ma révedezve.kérdik
- hová lett a nyár?
sodródnak kelletlen
a tölgy, a fűz
a nyár.
Saját fáját vesztve
új talajt keresve
idegen tájakon a két csatangoló
még egy kicsit élni .../akaró
míg/ eljön s hullni kezd a hó .
Beküldő: Sárai Szabó Judit
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error