Beküldve: 2015.12.08.
Ennyien olvasták eddig: 2162
Szív
Szerelmünk szárnyán a magasba repülünk,
mit közösen éltünk meg,
azt papírra nem vethetjük.
Nincs szó, a közösen eltöltött időre,
mert értéke, felbecsülhetetlen.
S mit szó nem tud elmondani, azt a szív fejezi ki.
mit közösen éltünk meg,
azt papírra nem vethetjük.
Nincs szó, a közösen eltöltött időre,
mert értéke, felbecsülhetetlen.
S mit szó nem tud elmondani, azt a szív fejezi ki.
Blank Camor
2017. október 23. 00:08:42
Köszönöm szépen!
procsajsziii
2017. január 08. 19:16:27
Nagyon szép vers! Gratulálok annak aki irta!
buda sárika
2016. május 22. 15:59:19
Nagyon szép és romantikus ez a vers gratula hozzá😊
Blank Camor
2016. január 04. 20:29:26
Köszönöm szépen! :)
pihécske
2016. január 04. 15:55:51
Szépséges, szerelmes versikédhez gratulálok!