Beküldve: 2015.12.08.
Ennyien olvasták eddig: 4840
Család és pénz
Vajon mi lehet a fontosabb, a család vagy a pénz? Egyszerű a válasz, család nélkül az egész semmit nem ér. Lehet bármennyi pénzed, ha nincs ki szeressen. Egy szép napot eltölteni együtt, felbecsülhetetlen. Dolgozhatsz bármennyit, a pénz úgyis elfogy. De a családi szeretetnél nincs szebb dolog. Vajon mit ér a sok munka, ha nincs kiket szeretned? Életed végen rájössz, mit eddig tettél semmit nem jelentett. Legyen családod, ki tisztel és megbecsül, mert a szeretetnél nincs szebb dolog mikor az életed feledésbe merül. Éld úgy az életet hogy semmit meg ne bánj, s az utolsó napon melletted lesz az egész család.
Balàzs zsuzsanna
2019. augusztus 29. 19:37:02
Igy igaz csak is a szeretett szàmit!
Blank Camor
2017. december 01. 22:01:30
Megtisztelő!!! Szeretném hallani majd a dalod!
Tomi
2017. november 29. 11:47:26
Szia! Ha nem haragudnál meg ezt a verset az egyik dalomba bele foglalnám! :)
Blank Camor
2017. október 23. 00:20:28
Boldogsággal tölt el hogy versemmel bármilyen formában is segíthettem! :)
almás pite
2017. április 04. 16:03:59
ÉN elvittem a suliba és fel olvastam és 10 db ötöst kaptam irodalomból!
procsajsziii
2017. január 08. 19:17:59
Ezt a verset leirtam a családomnak! Sirva fakadtak!