Beküldve: 2015.12.08.
Ennyien olvasták eddig: 1643
Szerelmem
Lángoló szerelmem mely irántad ég,mindent fel éget, s szemeid szürkés homálya immár örökre bennem él. A szerelem mit irántad érzek, meg nem fogalmazható, csak érzem olyan vagy nékem, mint hideg kéznek a téli kandalló.