Témák » Élet » Bényei Sándor: Újra élek
Beküldve: 2014.11.18.
Ennyien olvasták eddig: 1148
Újra élek
Újra élek szívemben már nincs harag meg békéltem a világgal elfogadtam sorsomat.Szívemből a gyász ki költözött,újra ön magam vagyok tele reménnyel vágyakozással mit isten adhatott.Érzem újra a nap melegét testemen,érzem a szelőt fújni az arcomon,látom újra a színeket nem csak a feketét s fehéret.A remény a szívembe költözött újra élek végre megint önmagam vagyok.
Beküldő: Bényei Sándor
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error