Témák » Húsvéti locsólóversek » Ismeretlen : -
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 1411
-
Van e háznak rózsabokra,
nyúljék élte sok napokra,
hogy virítson, mint rózsaszál,
megöntözném: ennyiből áll
e kis kertész fáradsága,
piros tojás a váltsága.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error