Témák » Élet » Sz.István Bálint: Fenyegetés
Beküldve: 2014.12.14.
Ennyien olvasták eddig: 1068
Fenyegetés

Egyszer majd elérnek téged is
A barka illatú tavaszok

Arcodon csorogni fog a semmi
S nem lehet már semmit sem jóvátenni

Sem szerelmet se sértést se szégyent
Csak álmaid csaholnak fent az égen

Maradsz magad önmagaddal
S küszöbödön ős-griff madár
Halálmadár szárnya koppan

Beküldő: Sze.Vili
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error