Témák » Szerelem » Ismeretlen : Legénykérés
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 1740
Legénykérés


Lágy tavasznak
szikrázó virága.
Életed legyen
életem boldogsága.
Szürkület ne érje
szikrázó fényem.
Kicsi szíved óhajtom.
LÉGY A VŐLEGÉNYEM!
Beküldő: Annaszusz

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error