Témák » Szeretet » Varga Anikó: Édes angyal
Beküldve: 2012.12.02.
Ennyien olvasták eddig: 4508
Édes angyal


Kicsi angyal vagy nekem
beragyogod az életem.
Nélküled egy senki vagyok,
még a nap se úgy ragyog.
Te vagy életem boldogsága,
a szívem vérző rózsája.
Kis fiam nagyon szeretlek,
és csak te kellesz nekem.
Beküldő: Varga Anikó

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error