Témák » Szeretet » Lupták Gyula: ANYASZÍV
Beküldve: 2013.12.15.
Ennyien olvasták eddig: 2530
ANYASZÍV






Ha felnőnek a gyerekek búcsút intenek.



Mikor második gyermeke is elment, már nem sírt napokon át,
csak állt a küszöbön s nézte az üres szobát,
fájó gombóc égette torkát.

Valami elszakadt és helyén egy seb fakadt,
ki egykoron belőle sarjadt, most máshol marad,
anyai szivére vasmarok tapadt.

Mindíg is tudta, hogy így lesz, de odázta volna míg lehet,
minden anya sorsa ez, mást nem is tehet,
ha szive nem, az idő majd oldja e percet.




Beküldő: Lupták Gyula

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error