Beküldve: 2013.02.24.
Ennyien olvasták eddig: 2856
Anyámhoz
Te adtál életet nekem,
Velem vívtad a harcot.
Mikor a kínod elcsitult,
Az ajkad mosolyra simult
S láttál egy síró arcot.
Igy jöttem a világra én,
Indult a közös élet.
Nálad volt puha otthonom,
de felnőttem s egy szép napon
Elhagytalak téged.
Éltük a magunk életét
Egymástól messze , távol.
Megirtunk sok sok levelet,
S a köztünk lévő szeretet
Uj utakat kovácsolt.
Igy lett, hogy élted alkonyán
A világ másik oldalán
Csendes napjaid éled,
Most én fogom a kezedet
Vezetlek, óvom léptedet,
Amig csak tart az élet.
gyonyoru
2014. november 20. 17:40:28
szééép
takács bence
2014. november 13. 18:39:55
ez tök jó