Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 2244
Csak egy szó
Fogni a kezed
s érezni tested melegét.
Mindez olyan jó volna.
De vajon mennyit ér?
Mennyit ér a csók
ha más valaki kapja?
S mennyit ér a szó,
ha más valaki hallja?
Van egy szó: örökre.
Emlékszel? Ezt ígérted Nekem.
De most mégsem vagy
itt, mellettem.
Egyszer még visszajössz
de akkor már késő lesz.
Mert az 'örökké' akkor
már nem csak egy szó lesz.
s érezni tested melegét.
Mindez olyan jó volna.
De vajon mennyit ér?
Mennyit ér a csók
ha más valaki kapja?
S mennyit ér a szó,
ha más valaki hallja?
Van egy szó: örökre.
Emlékszel? Ezt ígérted Nekem.
De most mégsem vagy
itt, mellettem.
Egyszer még visszajössz
de akkor már késő lesz.
Mert az 'örökké' akkor
már nem csak egy szó lesz.
norbika
2015. január 06. 20:56:13
hátt ja most igy vagyok :/
Bangó Cintia
2014. október 25. 13:44:33
tök jo ez igy van