Témák » Anyák Napja » Végvári Tibor: Édesanyám
Beküldve: 2013.04.01.
Ennyien olvasták eddig: 2902
Édesanyám
Gyengéd kezed nem ölel át,
F?ltő szemed többé nem lát!
Akkor is Egy vagy, ki engem...
Ki megérinti fájó lelkem!
Beküldő: Végvári Tibor
Tibor
2018. április 28. 21:55:24
Gyengéd kezed nem ölel át,
F ? tő szemed többé nem lát !
Akkor is Egy vagy, ki engem...
Ki megérinti fájó lelkem!
Új hozzászólás
 Error
 Error