Témák » Remény » Meggyesi Éva: Az utolsó könnycsepp
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2319
Az utolsó könnycsepp

Az utolsó könnycsepp mit érte hullatsz
most végigcsorog az arcodon,
lemosva mindent, mi fáj és éget
s végig gördül az ajkadon.

Egy utolsó könnycsepp s már nem érzel semmit,
már csak egy seb marad lelkeden,
néha még fáj, és néha tán vérzik
de már nem éget szüntelen.

Hisz annyi szép, és jó vár még rád is!
Ne add fel könnyen,ostobán!
Minden mi volt, okkal történik
s jön majd helyette annyi más!
Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error