Témák » Aggódás » Meggyesi Éva: Miattad küzdök
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1979
Miattad küzdök


Miattad küzdök szélben, hóban
érted aggódom szüntelen.
miattad élek,miattad vérzek,
s most is te érted könnyezem.

Miattad dobtam el minden álmom
nem tartott vissza semmi sem,
mért nem érzed hogy nincs már másom
hisz neked adtam már mindenem!

Mért nem érzed hogy nincs más senki
egyedül én vagyok neked!
Mért nem hiszed hogy én vagyok csak
aki még melletted lehet?

Ne higgy te másnak, reám hallgass!
Tedd félre büszkeségedet!
Most tedd meg, amíg itt vagyok még,
hisz ki tudja holnap hol leszek!
Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error