Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 2543
Felejtés
Szürke homály ködösíti szemem,
Mi nem tud eloszlani szertelen.
Ragyogás mi egykor voltam,
Csupán csak árnyéka múltnak.
Én szenvedésre születtem,
Mártír élet a keresztem.
Szavam kopik mint a nevem,
Kifog majd hinni nekem?