Témák » Fájdalom » Meggyesi Éva: Sikíts vagy sírj
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1382
Sikíts vagy sírj


Sikíts vagy sírj ha fáj belül
ne tűrd némán ha bántanak!
Tombolj és lángolj mint a tűz!
Ne szorítsd össze az ajkadat!

Ne fojtsd magadba bánatod!
Nem lesz jobb neked semmivel!
Csak belülről éget teljesen
s lelked tiporja őrli fel..

Fájdalmad éget mint a tűz!
S ha végre földre hull,
nem marad más utána
csak üszkös rom, és hamu.
Beküldő: Meggyesi Éva
Meggyesi Éva
2015. június 08. 23:36:55
Köszönöm szépen!
emma
2014. október 22. 08:15:11
Nagyon szép. Mindent magamba fojtok.
Új hozzászólás
 Error
 Error