Témák » Vicces » Mikael Sinko: Jobb jövôd lehet jövôre
Beküldve: 2013.03.04.
Ennyien olvasták eddig: 1858
Jobb jövôd lehet jövôre
- Jó napot kívánok,
én a jövőd vagyok.
- de jó hogy eljöttél,
mert elárulom néked
hogy nagy szarban vagyok!


- sajnálkozom rajtad
de mégis mit tettél?
- igazából semmit...
csak vártam tereád...
a szarból kimentsél!


- ne vedd úgy, ez nem sértés
a jövő nem sorskérdés.
hogy, lesz majd az ami lesz
aki nem építkezik rajta
saját jobb jövője sem lesz!


a mások jövőjében kell élni
a mások terveihez idomulni
a mások akarata érvényesül;
de ha megdolgozol érte
jobb jövőd lehet majd jövőre!

Beküldő: Mikael Sinko
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error