Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 7077
Anya hidd el
Anya hidd el ! Szeretlek téged !
bár tudom hogy sokszor rossz vagyok ,
megbántani sosem akarlak ,
csak önmagammal harcolok .
Anya hidd el ,én nem vagyok rossz !
Csak megtévedtem mint bárki más ,
sajnos ,mit édennek hittem ,
nem volt , csak csupasz délibáb .
Anya hidd el ,megbántam régen !
Bár helyrehozni már nem tudom,
s ha szemedben könnyeket látok ,
csak önmagamat vádolom .
Anya hidd el ,szeretlek téged !
Ezentúl sokkal jobb leszek !
Ölelj magadhoz !Had érezzem
vállamon vénülő kezed .
Bendzsi
2024. május 05. 10:23:23
Szép én is írok verseket és ez mérje hat gratulálok
Gréta
2024. március 16. 11:42:22
Ez nagyon jo vers
Horváth Anna Ajsa
2019. május 04. 22:13:19
Nagyon szép
Meg tanultam és most el mondom az édes anyámnak
Köszönöm a verset
Meg tanultam és most el mondom az édes anyámnak
Köszönöm a verset