Témák » Család » Meggyesi Éva: Mama hol vagy
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1598
Mama hol vagy


Mama hol vagy ? Hűvös az este,
nem süt be fény az ablakon,
félek és fázom ,ha nem vagy mellettem,
nélküled védtelen vagyok.

Mama hol vagy?Bújj hozzám kérlek!
Hadd fogjam meg a két kezed!
Maradj itt hozzám simulva,
amíg még el szenderem.

Mama hol vagy?mTéged kereslek!
feléd nyúl csöppnyi kis kezem!
Fáradt arcodon végigszántva
megsimítva őszülő fejed.
Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error